Palvelut

Image

Mittatilauskeittiöt

Oli tarpeesi sitten käytännöllinen, viihtyisiä tai huippuluokan keittiö, on Kianta Keittiöillä ratkaisut valmiina! Käymme paikan päällä mittaamassa keittiön ja suunnittelemme sen nykyaikaisella 3D-ohjelmalla. Voit halutessasi hoitaa keittiön mittaus- ja asennustyöt myös itse. Toimitamme tilatut keittiöt rungot kasattuna suoraan kotiisi.

Image

Ovenvaihdot

Teemme myös keittiökaappien ovenvaihtoja, jolloin saat uutta tunnelmaa keittiöösi nopeasti ja edullisesti. Valikoimamme ovia ja värejä on hyvin laaja. Ovikoot ovat räätälöitävissä ja suunnittelijamme auttavat valintojen tekemisessä.

Image

Keittiöremontit

Teemme keittiöremontteja lattiasta kattoon. Pyydä tarjous.

Image

Komerot ja kaapistot

Kianta Keittiöt myy ja asentaa myös eteiskalusteita, komeroita ja liukuovia.

Image

KODINKONEET

Meiltä tilattavissa myös kattava valikoima kodinkoneita kalustetoimituksen yhteyteen.

Toimitustavat

Image

Tarviketoimitus

Toimitamme tilauksen omalla jakeluautollamme sovittuna aikana. Kokoamme rungot valmiiksi ja asennamme laatikot paikoilleen. Mukana toimitetaan asennuskuvat sekä tarvittavat ruuvit.

Image

Asennuspalvelu

Halutessasi asentajamme huolehtivat tilattujen kalusteiden asennuksesta. Tarvittaessa vanhat kalusteet puretaan ja kuljetetaan pois. Asennuksen laajuus ja yksityiskohdat sovitaan tapauskohtaisesti. Remontoimme tarvittaessa koko tilan uusiksi, lattiasta kattoon.